5 впечатляващи шведски инстаграм акаунта

Инстаграм е мястото където споделям късчета вдъхновение, свързани с ежедневието и пътешествията ми, избрани кадри от скандинавската култура, кухня и традиции и изобщо всичко, което ме докосва.

Като бонус статия този месец съм ви подготвила няколко страхотни и разнообразни шведски инстаграм акаунта, които да последвате, за да сте в течение на случващото се в страната.

В тях ще откриете интересни моменти, свързани с кухнята, архитектурата, интериора и забележителните пейзажи на Швеция.

*В заглавията се съдържа линк към дадения акаунт.

#1 @SWEDISHMARCUS

Красиви, изчистени фотографии предимно на вода от различните краища на Швеция. Ако искате да се насладите едновременно на градски и провинциални шведски пейзажи, това е акаунтът за вас.

#2 @LINDA_LOMELINO

Линда е авторка на много готварски книги и блогът “Call me cupcake”. В своя акаунт тя споделя със света дълбоко въздействащи фотографии с наситен тъмен фон, както и невероятни шведски рецепти за вкусни печива.

#3 @VISITSWEDEN

Един от любимите ми акаунти, който подкрепя свежи творчески идеи на различни автори, разпръскващи вкуса на Швеция до всички крайчета на света.

#4 @MYSWEDEN

В акаунта на #MYSWEDEN ви очаква културен микс от автентични забележителности, вълшебни пейзажи, мотивационни мисли, полезни четива и още много скъпоценности.

#5 @SWEDEN

Всяка една снимка в този акаунт разказва история. Насладете им се.

Това са част от акаунтите, които намирам за очарователни, и с които релаксирам понякога.

Ако съм пропуснала някои от фаворитите ви, ще се радвам да ми споделите в коментарите кои са вашите извори на вдъхновение.

Желая ви слънце,
ВикиНапишете коментар

E-mail адресът ви няма да бъде видим публично.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.