Bolia | Дизайн от бъдещето

Влюбена съм. 

В много малко неща, но днес ще си поговорим за една от големите ми любови – негово величество Скандинавския дизайн.

А защо ви занимавам?

За да се опознаем 🙂 

Шегувам се.
Или не.

Всъщност искрено се надявам да се вдъхновите поне наполовина колкото мен от красотата и очарованието на тези семпли, но изключително  изящни форми. Да съхраните това вдъхновение и да го приложите в професията, ежедневието или хобито си.

Или поне това правя аз.

Искам да ви разкажа за един страхотен датски бранд, който наскоро открих. Освен с красотата си, той е специален заради дълбочината и смисълът на неговата философия.

“Bolia”

Компанията събира в себе си различни дизайнерски парченца от цял свят. Като цяло произвежда мебели с характер, за хора с такъв. 

Всеки продукт е създаден, следвайки традиционния скандинавски дизайн с типичните за него семпли форми, гладки линии и функционални силуети, целунати от минимализма.

Креативността и уважението към околната среда са в сърцето на всеки детайл.

Капризно избирани, материалите за направата на мебелите са съобразени с природата. А самата тя е главно вдъхновение за талантливия дизайнерски екип.

Ключови елементи от философията на “Bolia” са:

  • креативност
  • устойчивост
  • екосъобразност
  • минимализъм
  • майсторство
  • качество
  • дълголетие

За себе си казват, че ценят наследството си, но подобно на скандинавските сезони, не се боят от промяна. Изживяват и творят всеки елемент с любов, за да излъчва любов.

Те разкриват нов ъгъл на традиционния дизайн чрез модерни интерпретации, които оформят облика на съвременния скандинавски дизайн.

Чрез виртуозно чувство за естетика, “Bolia” ни поднасят уникални продукти, в които да се влюбим, съхраним и да устоят във времето.

Оставям линк да разгледате подробно продуктите на талантливите дизайнери от “Bolia” тук:

Мечтая си в бъдеще да срещам и споделям все повече брандове като тях, които да ни очароват и замислят за едни от най-съществените неща в живота.

Желая ви слънце,
Вики

photo credit: Bolia

Напишете коментар

E-mail адресът ви няма да бъде видим публично.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.