SCANDI CHRISTMAS GIFTS | СКАНДИНАВСКИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

2020 беше година на множество трансформации и преход към един по-различен начин на живот. Година на страх, неизвестности и лепкави тъмни помисли.

Тази Коледа също няма да прилича на никоя от досегашните.

Промяната обаче не винаги е нещо лошо.

Всичко, което си струва да направим, е да извлечем максимума от ситуацията и да се адаптираме възможно най-бързо.

Точно това направих и аз.

Преболедувах коронавирус този месец (все още се възстановявам). Преминах през мрачната зона на отчаянието и самосъжалението. Изгубих пътя към вдъхновението и се лутах в търсене на смисъла..

Една ноемврийска сутрин се събудих като изцяло нов човек, готов да вземе живота в свои ръце и да направи всичко по силите си, за да генерира достатъчно щастие за себе си и хората около мен.

Вдъхновението и мотивацията ми се завърнаха, а резултатът е една изцяло нова вселена, която открих и днес ще споделя с вас.

Ако все още не сте се потопили в коледно настроение и сте в търсене на подаръци за любимите хора, предлагам да си пуснете този вълшебен плейлист и да ‘разопаковаме’ моя първи подарък за вас.

Изключително много се вълнувам да ви представя дигиталното мини-магазинче на Dressland, което се намира в началната страница на блога с нетърпеливо приканващ слоган ‘ Пазарувай скандинавски подаръци’.

От днес може да се насладите на специално селекция скандинавски коледни подаръци и продукти, а през следващите дни очаквайте и още много нови и интересни предложения.

Всички те са внимателно подбрани от мен и ще ви помогнат да внесете онова усещане за хюга и Скандинавия в дома си. 

Мисията им е да топлят сърцата и да радват душата през дългите студени дни, които ни предстоят.

Ако за някой от продуктите няма директна доставка до България, може да поръчате доставка до адрес на куриерска фирма ‘Gabieli’ в Англия, след което те ще ви доставят пратката до удобен за вас офис на Еконт.  Излиза доста изгодно.

*Дисклеймър: някои от линковете в магазина са афилиейт, което означава, че ще получа малка комисионна. Вие не заплащате никакви допълнителни такси при поръчка от тези линкове, но по този начин ми помагате да продължа да ви предоставям безплатно съдържание в блога. Благодаря ви за подкрепата! ?

Е, това е от мен за сега. 

Отивам да допълня списъка с идеи за скандинавски изненади, които да поднесете на себе си или семейството. 

Междувременно може да си поръчате нещо от магазинчето и да почерпите идеи за скандинавска коледна декорация на дома от тук.   

Желая ви слънце,
Вики

Напишете коментар

E-mail адресът ви няма да бъде видим публично.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.